Barion Pixel

Vásárlási feltételek, ÁSZF

 

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK:

100% Árgarancia - Leadott rendelés után nem módosítunk a termék árán.

 

Termékeinket az oldalon lévő kereső mezőben könnyen megtalálja,  böngészhet a oldalsávban elhelyezett termékkategóriák között.

 

Kellemes vásárlást és jó  egészséget!


Szállítási díj:

Házhoz szállítás: 0-19999.- forintig: 1190.-Ft - 20000.-Ft felett: INGYENES

Csomagpontra szállítás: 0-19999.- forintig: 990.-Ft - 20000.-Ft felett: INGYENES

Átvétel a gyógyszertárban: INGYENES

Szállítási idő: 2 nap


A vásárlás után a megrendelt árut többféle módon lehetséges kifizetni.

  1. Helyszíni átvétel Bonyhád : Rendelés visszaigazolását követő munkanapon 10 órától az Aranysas Gyógyszertárban(7150, Bonyhád, Szabadság tér 8/33.)

  2. Helyszíni átvétel Kakasd : Rendelés visszaigazolását követő munkanapon nyitvatartási időben(H-P: 10:00-12:00) átvehető a Kakasdi fiókgyógyszertárban(7122, Kakasd, Kossuth utca 323)


  3. Előre utalás: megrendelés után a vevő átutalja a vásárlás összegét a  bankszámlájára (K&H Bank: 10404687-00024135-00000001), akkor válik aktívvá a megrendelés, ha az összeg megérkezett.

  4. Utánvét: Megrendelés után az Ön által megjelölt helyre szállítjuk a csomagot, és ott a helyszínen kell fizetni. Az utánvét a díjbeszedés miatt 290.- Ft felárat tartalmaz.


  5. Bankkártyás fizetés: 


  6. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”
  7. Egészségpénztári számla terhére történő vásárlás:

Olyan termékek vásárlása esetén (termékek köréről felvilágosítást a szakembereinktől kérjen), melyek elszámolhatóak egészségpénztári számla terhére, a  Rózsa és Társai Bt. olyan "készpénzes" számlát állít ki, amelyet valamennyi magyar Egészségpénztár elfogad. Amennyiben ilyen számlát szeretne kérni, akkor a megrendelés leadása során a Megrendelés megerősítése előtt a "Megjegyzés" rovatba fel kell tüntetni a választott egészség pénztárat és a pénztári tagkódot. Tagkód megadása nélkül nem fogja kifizetni a pénzt az egészségpénztár.

 

Fizetni a szokásos módokon lehet ilyen termékekért is (helyszíni készpénzes, előre utalás, utánvét, bankkártyás fizetés). Fizetni nem tud közvetlenül az egészségpénztári kártyával, hanem utólagos visszatérítésre tudja beadni a kapott számlát.Általunk kiállított számlát az egészségpénztár felé tárgyéven belül bármikor, előző évi számlákat a következő év június 31-ig lehet elszámolni. A számla beérkezésétől számított 10 banki napon belül fizet az egészségpénztár.

 

 

 A Bt. fenn tartja azt a jogot, hogy a web áruházban megrendelt terméket a beszállító nem tudja teljesíteni, árban és minőségben hasonló termékkel helyettesítse.

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai

 

 

1.1 Szolgáltató és adatai

Neve: Rózsa és Társai Bt.  Címe: 7150, Bonyhád, Szabadság tér 8/33 Adószám: 26472388-2-17 Cégjegyzékszám: 17-06-003145

 

1.2 A Vásárló

Aki a Web áruház Szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Web áruház internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

1.3 A Szállító

A Szolgáltató által megbízott csomagszállító cég.

2. Web áruház Szerződési Feltételek célja

 

A Szolgáltató jelen ÁSZF- et azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Web áruház Szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a Web áruház Szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.

Az ÁSZF a Szolgáltató, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató Web áruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

 

2.1 Az ÁSZF közzététele

Az ÁSZF Vásárló által történő elfogadása a Web áruház Szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2.2 Az ÁSZF hatálya

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF- et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg a Szolgáltató a Web áruház Szolgáltatást biztosítja.

3. A Web áruház Szerződés létrejötte és módosítása

3.1. Regisztráció

Regisztráció menüpont alatti adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra. A Szolgáltatót a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely, nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.

3.2 Általános jellemzők

 

A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen ÁSZF elfogadásával jön létre. A Szerződés nyelve magyar. A megkötendő Szerződés írásban foglaltnak tekintik az ÁSZF elfogadásával.

A Web áruházban való vásárlás feltétele, hogy legalább 14 évet betöltő személy legyen, illetve a szállítási és számlázási adatok, továbbá elérhetőségek helyes megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

 

3.3 Megrendelés módosítása, törlése

A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Web áruház Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen, illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

3.4 Fizetési feltételek

A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét vagy a futárszolgálatnál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti, vagy személyesen átveszi a gyógyszertárban. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a futárszolgálat részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja. Lehetőség van kiegyenlíteni a vételárat bankszámlaszámunkra történő előre utalással és bankkártyás fizetéssel melyek a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”. A vételárat minden esetben, forintban kell kiegyenlíteni.

A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vásárló fenntarthatja, vagy elállhat vásárlási szándékától.

3.5 Szállítási módok

 

Futárszolgálatos szállítás utánvéttel(kizárólag Magyarország területén)

Az összeget a Vásárló az átadó futárnak fizeti, mely együttesen tartalmazza a termék(ek) ellenértékét és a házhozszállítást. A szállítás díja a megrendelés folyamán kerül kiszámolásra a rendelés értékétől függően. Bruttó 1190.- forint szállítási díj 0-19999.- forintig, vagy ingyenes 20000.- forinttól. A készpénzkezelés díja minden utánvétes esetben 290.- forint.

 Comagpontra szállítás

Bruttó 990.- forint szállítási díj 0-19999.- forintig, vagy ingyenes 20000.- forinttól.

3.6 Sikertelen kézbesítés

Általános kiszállítási határidőnél a futárszolgálat kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést a Szolgáltató érvénytelennek nyilvánítja és törli.

 



4. A Vásárló jogai és kötelezettségei

 

A Vásárlónak miután a csomagot átvette 14 munkanapig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató fényképet készíthet. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak.

 



5. Személyes adatok módosítása

 

Megadott személyes adatait a Vásárló az oldalra való belépés után a Kosár folyamat során bármikor megváltoztathatja. A Vásárló, adatainak törlését az Kapcsolat oldalon megadott elektronikus levelezési címen, illetve telefonon kérheti.

 



6. Egyebek

 

6.1 Felelősség kizárása

A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Az oldalon feltüntetett leírások és képek csupán tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

6.2 Jogviták

A Szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, Szerződő Felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

6.3 Termékekhez kapcsolódó képek, videók és leírások

 

Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a valóságnak megfelelő képet, videót és leírást helyezzenek el az oldalon. Egyes típusok esetében előfordulhat, hogy a képen, videón látható, illetve a valós termék eltér egymástól, melyért felelősséget nem tudunk vállalni.

Fentiekre tekintettel kérjük minden tisztelt ügyfelünket, hogy szíveskedjenek az illusztrációként feltüntetett képet, videót, illetve az árat egyeztetni a rendelt termék adatival, esetlegesen felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal.