+36 74 451 832 / info@pirulafutar.hu
NORMAFLORE BELSOLEGES SZUSZP. 30X5ML
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

NORMAFLORE BELSOLEGES SZUSZP. 30X5ML

Cikkszám: ND39090
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
4 129 Ft
Nettó: 3 932 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A Normaflore klinikai vizsgálatok által bizonyított hatékonyságú, gyógyszer minőségű, vény nélkül kapható probiotikus készítmény.
Házhozszállítás
990 Ft
Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft felett
Díjmentes online bankkártyás fizetés
Utánvétel
390 Ft

Termékismertető

Mit tartalmaz a Normaflore probiotikum?

A Normaflore probiotikum fő összetevője a Bacillus clausii, a természetben bárhol előforduló és a bél normál flórájában is gyakran megtalálható jótékony baktérium
(= probiotikum).

Bacillus clausii a Normaflore hatóanyaga!

A Normaflore hatóanyaga a Bacillus clausii spóra, mely sértetlenül éri el a bélflórát, valamint a bélflórába érve képes a szaporodásra, ezzel elősegítve a gyorsabb felépülést. A Bacillus clausii 4 féle törzsből áll, melyek hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítjákA spóraforma ellenáll a gyomorsavnak, az emésztőenzimeknek és a hőnek, ezért bármilyen étellel, itallal – tápszerhez adagolva, forró teával- is bevehető. Számos jótékony hatása mellett, a Bacillus clausii képes a különböző vitaminok, különösen a B-vitamin csoport termelésére.

Már a tünetek megjelenésének első napján kezdje el használni a Normaflore-t a betegtájékoztatóban előírt szükséges mennyiségben! SAHU.BCL.16.09.0340n (2017.07.20.)

Hogyan fejti ki hatását a Normaflore probiotikum?

A probiotikumok gátolják a kórokozó mikroorganizmusok növekedését, és támogatják a hasznos baktériumok szaporodását, ezáltal hatékonyan és természetes módon védik, illetve állítják helyre a bélflóra egyensúlyát. A Normaflore probiotikum, az egyetlen, baktériumalapú, klinikai vizsgálatokkal igazolt, gyógyszer minőségű probiotikum a magyar piacon. A benne található egyedi, jótékony baktériumtörzsek különlegesen ellenállóak, sértetlenül érik el a bélrendszert és ott aktivizálódva fejtik ki hatásukat.

Mitől egyedülálló a Normaflore probiotikum?

A Normaflore probiotikum ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így élve képes eljutni a bélrendszer alsóbb részébe is, hogy kifejtse hatását. A benne lévő probiotikus baktérium a hőhatásoknak is ellenáll, ezért a gyártás, a tárolás, vagy az alkalmazás során bekövetkezett hőhatástól sem sérül, mindvégig megőrzi aktivitását. A leggyakrabban alkalmazott antibiotikumok nem pusztítják el, ezért az egészséges bélflóra fenntartására már az antibiotikum kúra során is szedhető. 
A korszerű, nem törékeny műanyag ampullában kapható Normaflore probiotikum csak természetes hatóanyagokat tartalmaz. Az íztelen folyadék bármilyen itallal keverhető, könnyen bevehető. Felnőttek mellett csecsemők és gyermekek is szedhetik.

Hogyan szedjem a Normaflore-t?

A Normaflore kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, ezért kiválóan tolerálható. A Normaflore család széles választékával megoldást kínálunk a felnőttek mellett csecsemők és kisgyermekek kezelésére, emellett a terhesség és szoptatás időszakában is alkalmazható.

Antibiotikum szedésekor: az első naptól kezdve az antibiotikum kúra ideje alatt, azt követően legfeljebb egy hétig a betegtájékoztatóban leírtak alapján, a lentebb feltüntetett mennyiségben. A Normaflore hatóanyaga a Bacillus clausii számos antibiotikumnak ellenáll, de a készítmény bevétele az antibiotikum két adagjának bevétele közötti időben történjen.

Bakteriális vagy vírusos eredetű akut hasmenés esetén: 5-7 nap is elegendő a normál bélflóra helyreállításához.

A Normaflore szuszpenzió íztelen, bármilyen ételbe vagy italba keverve bevehető - akár forró teában, vagy csecsemők esetén tápszerhez adagolva. A Normaflore kemény kapszulát kevés vízzel ajánlott bevenni.

A Normaflore készítmények adagolása

Napi adag 

Normaflore kapszula
(2milliárd /kapszula)

Normaflore belsőleges
szuszpenzió 
(2milliárd /5ml)

Normaflore Extra
(4milliárd/5ml)

Normaflore Max
(6milliárd/tasak)

Csecsemőknek 1 műanyag tartály1 műanyag tartály
 
Gyermekeknek2x1 kapszula2x1 műanyag tartály1 műanyag tartály 
Felnőtteknek3x1 kapszula3x1 műanyag tartály1 műanyag tartály1 tasak

SAHU.BCL.16.09.0340n (2017.07.20.)