+36 74 451 832 / info@pirulafutar.hu
Walmark Marslakocskak Gummi csontaktiv 60x pirulafutar
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

WALMARK MARSLAKOCSKAK GUMMI CSONTAKTIV KOMPL 60X

Cikkszám: ND38986
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
3 639 Ft
Nettó: 2 865 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Csontaktív komplexének összetevői (D- és K-vitamin) hozzájárulnak a gyermekek egészséges csontozatához.
Házhozszállítás
990 Ft
Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft felett
Díjmentes online bankkártyás fizetés
Utánvétel
390 Ft

Termékismertető


Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! 3 éves kor alatti gyermekeknek nem adható.  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Csak természetes színezékeket használtak a termék előállításakor. Fény hatására a gumitabletták elszíneződhetnek, de ez egyéb minőségi változást nem okoz. Száraz, sötét helyen, 25 ºC vagy alacsonyabb hőmérsékleten, gyermekek elől elzárva tartandó.  
  • Gluténmentes

  • Laktózmentes

  • Mesterséges színezék nélkül

  • Tartósítószerek nélkül

  • Mesterséges édesítőszer nélkül
​Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!