Barion Pixel
Akciós
CENTRUM SILVER A-Z MPF LUT FILMTABL 100X
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

CENTRUM SILVER A-Z MPF LUT FILMTABL 100X

Cikkszám: ND34821
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
7 699 Ft   6 399 Ft
6 062 Ft +áfa 5 039 Ft +áfa
 db
Rövid ismertető: Az 50 évnél idősebb korosztály mikrotápanyag-szükséglete sajátos. Ezért a Centrum Silver 50+ A-tól Z-ig speciálisan kialakított és kiegyensúlyozott tápanyagösszetételét ezekre az igényekre szabták.
Házhozszállítás
1190 Ft
Ingyenes kiszállítás
20.000 Ft felett
Díjmentes online bankkártyás fizetés
Utánvétel
290 Ft

Termékismertető


Az idősebb korosztály számára javasolt étrendnek alacsonyabb kalóriatartalmúnak és magasabb tápanyag-koncentrációjúnak kellene lennie, mint a fiatalabb korukban fogyasztott ételeknek.   Habár a szervezet energiaszükséglete a korral csökken, a szervezet szükségleteinek megfelelő mikrotápanyagok bevitelét azonos szinten kell tartani. Ez rendkívül fontos a jó közérzet és az általános fittség fenntartásához.

A B12-vitamin például részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a C-vitamin pedig hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A Centrum Silver 50+ A-tól Z-ig különlegesen kiegyensúlyozott tápanyag-összetételével hozzájárul az idősebb korosztály tápanyag-szükségletének fedezéséhez. A Centrum Silver 50+ A-tól Z-ig az idősebb korosztály étrendjének kiegészítésével egészséges alapot biztosít a jó közérzetükhöz.